Anatomie

250,00 kr

Anatomie är ett medium hårt slaget juterep med en grov yta. Det tar friktionerna extremt bra. Ett riktigt bra rep för nybörjare.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Anatomie är ett medium hårt slaget juterep med en grov yta. Det tar friktionerna extremt bra. Ett riktigt bra rep för nybörjare.

Anatomie representerar en fusion av funktionalitet och estetisk design, skräddarsytt för Shibari – en konstnärlig knytteknik. Detta rep karakteriseras av sin medium hårda konsistens och en yta med grov textur, som tillåter optimal hantering och kontroll under knytövningarna.

Med dess förmåga att detta rep absorberar friktion på ett exceptionellt sätt, är Anatomie ett idealiskt val för såväl nybörjaren som vill bygga en solid grund, som för den erfarna utövaren som strävar efter största möjliga precision. Det är med sin struktur särskilt anpassat för att motstå de påfrestningar och belastningar som är typiska för Shibari, där säker och pålitlig prestation är av yttersta vikt.

Vare sig du är en hängiven Shibari-konstnär eller just påbörjat din resa inom denna kreativa och disciplinerade konstform, erbjuder Anatomie-repet ett verktyg som ger både tillförlitlighet och möjligheten att utforska konsten med förnyad självförtroende. Dess robusta design är skapad för att tåla upprepade användningar, samtidigt som det bibehåller de egenskaper som krävs för effektiv utförande av de mest komplexa binderierna.

Investera i Anatomie rep för Shibari och upplev ett rep som inte bara förstärker din tekniska skicklighet utan också lyfter dina skapelser till nya estetiska höjder. Förbättra din Shibari-kunskap och förverkliga konstfulla kompositioner med förtroende och precision.

Ytterligare information

Vikt 0,170 kg
Dimensioner N/A
Längd

8 m, Önskad längd

Tjocklek

6 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.