Tossa

230,00 kr

Tossa är storsäljaren och perfekt för nybörjaren.

Ett rätt hårt slaget rep. Det gör det mycket slitstarkt och förlåtande för tekniska misstag. Ett mycket bra rep att lära knyta med.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

För alla som utövar konstformen Shibari representerar Tossa en idealisk balans mellan hållfasthet och användarvänlighet, speciellt för nybörjare inom denna bindningsteknik. Detta högkvalitativa juterep karakteriseras av sin konstruktion, vilket resulterar i ett slitstarkt och tekniskt förlåtande material för praktiserande av Shibari.

Vår storsäljare, Tossa, är känt för sin robusta bearbetning. Den något hårdare slagningen ger repet dess hållbara egenskaper, vilket inte bara ökar dess livslängd utan också säkerställer att det behåller sin struktur även under krävande användning. Denna egenskap gör Tossa-repet oerhört förlåtande mot tekniska misstag, vilket är oumbärligt för de som fortfarande lär sig Shibari-teknikens finesser.

Tossas höga slitstyrka och pålitliga prestanda gör det till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna Shibari-utövare. Dess kvaliteter gör det möjligt för konstnärer att utforska bindningens konst med förtroende och precision. För nybörjare på området erbjuder Tossa en introduktion till Shibari som är både säker och tillfredsställande, tack vare dess konsekventa och tillförlitliga karaktär.

Investera i ett rep som kompletterar din Shibari-teknik med oöverträffad prestanda. Välj Tossa juterep för dess tekniska excellens och överlägsen hållbarhet – ett verktyg som inte bara berikar din konst utan också bidrar till en fördjupad förståelse för Shibari-formens komplexitet och skönhet.

Tossa juterep: där hållbarhet och lärande går hand i hand.

Ytterligare information

Vikt 0,170 kg
Längd

8 m, Önskad längd

Tjocklek

5 mm, 5,5 mm, 6 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.